Ivana Stanković: Neda je pobedila zbog klijenata

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 06 Jun 2011

Neda Stojanović iz Raške pobednica je rijalitija “Srpski top model by Ivana Stanković”. Žiri u sastavu Ivana Stanković, Nenad Radujević i Miša Obradovićimao je težak zadatak da odabere pobednicu od tri sjajne devojke.

- Ljudi iz organizacije bili su na rubu nerava zbog nas. Bukvalno su nas pola sata pre kraja poslednji put upozorili da, zbog tehničkih elemenata, moramo da im kažemo ime pobednice, i tada smo i prelomili, rekla je Ivana.

Mišljenja publike i gledalaca bila su podeljena, a i žiri je bio u velikoj dilemi. Ipak, kako Ivana kaže, presudili su velika Nedina želja da pobedi, ali pre svega klijenti koju su je angažovali i koji su se sve vreme rijalitija interesovali za nju.

- Odmah smo odlučili da je Milica ta koja prva ispada. Ona je to i sama negde osećala i nije joj krivo. Veliku ulogu u tome imala je njena visina ali i izjava da sebe ne vidi kao klasičnog modela jer je zanimaju mediji, ona takođe odlično peva… Zapažena je, i sigurno će ostvariti jednu od svojih ambicija, objašnjava naša poznata manekenka i dodaje:

- Što se Bojane tiče, nagradili smo je jer se trudila, transformisala se na putu od početka do finala! Ona je devojka koja od svih poseduje najbolji karakter, neverovatna je kao osoba i sigurna sam da će uspeti!

Finale je iz tehničkih razloga održano u Zagredbu, a Ivana naglašava da je cela ekipa koja je radila na realizaciji rijalitija i finala bila odlična, i sada je već izvesno da će se snimati i nastavak šoua.

- Sve je proteklo u najboljem redu i opet smo oborili rekorde gledanosti. Mislim da smo uradili sjajnu stvar i trudićemo se da budemo još bolji, zaključila je Ivana.

Reklame

1 komentar

  1. MladenBg said on 07/06/2011 at 07:45

    Neda je zasluzeno pobedila! Ona izgleda svetski i veoma sofisticirano kao maneken i model! Svaka cast ostalim devojkama, ali i Milica i Bojana bez obzira na kvalitete ne izgledaju ni priblizno kao Neda! Cestitam Nedi!Siguran sam da ce uspeti!

Ostavite komentar