Ja imam talenat: Milica i Dejan su pobednici druge sezone

Izvor: mondo.rs
Postavljeno 26 Jun 2011

Pobednici druge sezone takmičenja Ja imam talenat su plesni duo Milica i Nenad!

Ostavili su srce na podijumu, fascinirali nas i obavezali da i sami budemo bolji – Milica Đokić (21) i Nenad Mahmutović (22) iz Paraćina su pobednici druge sezone takmičenja Ja imam talenat!

Plesni duo koji “ne čuje već oseća”, osvojio je najveći broj SMS glasova publike i upisao se u “istoriju” takmičenja i osvojio vrednu novčanu nagradu

“Srebro” i “bronzu” osvojili su mladi bubnjar Đurađ Đuričić i zvezda na harmonici Anđela Nikolić koji su osvojili skutere!

Plasman ostalih takmičara:

4. Draga Džinić
5. Katarina Bogićević
6. Tamara i Dušan
7. Boris Lukman
8. Katarina Jovanović
9. USB
10. Kvartet Nevski

Od samog početka takmičenja Milica i Nenad su “kupili publiku”. Imaju probleme sa sluhom, komunikacija sa drugima im najviše nedostaje, ali muzika i ples…”Brojimo, a onda igramo…”, objašnjava mladi plesni duo kako nastaje magija na bini.

Ples je njihov život, a parola “Svi smo jednaki”. Upravo zbog toga, a ne samo neospornog talenta i hrabrosti, publika ih je nagradila.

Finalne večeri se za komad zvezdanog neba, SMS glasove publike i, na kraju novčanu premiju, borilo deset najboljih.

Veliko finale “Talenta” otvorio je bubnjar Đurađ Đuričić (7) . “Prašio” je iskusno, a na kraju nastupa, ponesen gromoglasnim aplauzom publike, slučajno palicom pogodio jednog člana žirija – Milija. “Pogodio je sudiju, ali je očarao”, rekao je Mili, dok je Ivan Tasovac mladom bubnjaru, zbog “lupanja” predvideo i karijeru poslanika.

Usledio je kabaretski nastup Katarine Bogićević koja je pevala pesmu “Magični šeširi” na španskom, francuskom i engleskom. Multilingvalna Katarina je pobrala ovacije publike i pohvale žirija. Ipak, njihove lepe reči nisu bile glasne koliko podrška publike, koja nije štedela dlanove ni kada je mlada Anđela Nikolić (10) iznela svoju harmoniku…

Devojčica koja prevaljuje dalek put od kuće do škole kako bi vežbala harmoniku, govori o njenoj velikoj ljubavi prema ovom instrumentu. Zato je zaslužila da se nađe u finalu sa najboljima i odsvira sve “od Baha do sevdaha”, pa makar to bilo za bronzu i skuter…

Posle Baha scenom se prolomio zvuk pesme “Smooth criminal” u izvođenju srpskog Majkla Džeksona Borisa Lukmana. Ukoliko ste se ikada pitali kako je Majkl Džekson klizio po bini i suprotstavljao se gravitaciji u svom najprepoznatljivijem plesnom koraku, moraćete da pitate Lukmana. Tročlani žiri je zanemeo nakon njegovog nastupa, tako da nismo saznali kako to radi…ali čuli smo da će, ako osvoji 100.000 evra, “uraditi sve da dovede Moniku Beluči u Beograd”.

Usledeli su nastupi zombija, odnosno rasplesanih momaka iz kvarteta Nevski, pevačice Katarine Jovanović, talentovanih članova sastava USB koji su sa glavne bine uradili kolut unazad i skočili pred žiri (!), operske pevačice Drage Džinić, Tamare i Dušana i neverovatne Milice i neverovatnog Nenada. Oni muziku ne čuju, oni je osećaju, i na tome, na njihovoj hrabrosti i talentu, možemo samo da im aplaudiramo!

Reklame

Ostavite komentar