Problem 4: Stand straight, the muscles relax, chin on chest and turn the first contact head shoulder in one ear, and then he threw his head back, and then communicate with the second arm of the second ear and the starting position. The movement is slow, trying to how to stretch the neck muscles and the upper spine. This exercise good fatigue and stress over spiny.Chto regards fruit, representing ORNITHOGALUM the black box in small black seeds. A person with bad posture used to cost of lasix for dogs alfinate be hunched posture, position, position corresponding to an imaginary vertical line appears at first difficult. The reason is that the muscles and ligaments that support the spine, are not accustomed to stress and can keep your body straight. Only a complete implementation of all recommendations Bragg to get amazing results in correcting your posture osanki.Pravilnaya - the best pozvonochnikaNaschityvayut training about 600 species of Indian onions. Russia Ornithogalum tail of the Federal Republic of Germany has led scientists, educators in 1961 for research and

Karleuša briljirala na poslednjem nastupu

Fotke postavljene 16 Jun 2011


Iako naviknuti na raznorazna iznenađenja koje nam Jelena Karleuša priređuje, popularna diva je opet uspela sve da nas šokira!

Sinoć na Adi u klubu “Tajm aut” pevačica Jelena Karleuša je održala svoj dugo najavljivani nastup. Ono što je sve ostavilo bez teksta, pogotovo muški deo populacije bio je njen stajling.
Naime, pevačica se pojavila oskudnije obučena nego ikada, što je uslovilo da odmah počnu da sevaju blicevi .
Već ispred kluba bukvalno je bila opseda novinara, ali i obožavaoca koji su za nju spremili hrpu poklona. Nakon što je ispoštovala sedmu silu, ušla je u klub i popela se na binu, koja je specijalno napravljena samo za njeno gostovanje.
Jelena je svom mužu posvetila pesme “Đurđevdan” i “Moj dragi”, a sinoć je tu bila i njena majka Divna koja je sve vreme bodrila svoju čerku.
Ni ovaj nastup nije protekao bez uobičajene tačke, a to je bičevanje kaišem najhrabrijeg muškarca u publici.  Karleuša je za tu ulogu izabrala dvadesetčetvorogodišnjeg Nemanju, uz pomoć svojih plesačica mu skinula majicu i propisno ga “istukla“ po zadnjici.
Na iznenađenje mnogih Jelena je otpevala i pesmu “Galama“ od Dare Bubamare, čime je potvrdila svoje ranije izrečene pohvale na račun iste, kada je rekla da je to ozbiljan hit u poređenju sa novim pesmama Cece i Brene.Jelena se osvrnula na nedavni tragičan događaj koji je pogodio sve na estradi. „Kao što sam prošle godine jednu pesmu na koncertu u Areni posvetila Kseniji Pajčin, narednu pesmu želim da posvetim tragično preminulom pevaču Darku Radovanoviću,“ rekla je Karleuša, nakon čega je otpevala pesmu “Ko ovu dramu režira“, što je publika nagradila gromoglasnim aplauzom.

Izvor: pulsonline.rs

Pogledajte fotografije

(procitajte komentare drugih ili ostavite svoj komentar)

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 1 od ukupno 5 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 2 od ukupno 5 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 3 od ukupno 5 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 4 od ukupno 5 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 5 od ukupno 5 slika.

1 komentar

  1. MladenBg said on 21/06/2011 at 07:55

    Kada se skine skroz gola, prevazici ce samu sebe i napravice svoje zivotno delo! 

Ostavite komentar