Karleuša, Severina i Nataša u “Velikom Bratu”

Izvor: kurir-info.rs
Postavljeno 18 Jun 2011

Spektakl kakav niko nije očekivao. Tri najveće pop zvezde nastupiće 26. juna na finalnoj večeri popularnog rijalitija. I za oči i za uši.

Produkcijska kuća “Imoušn” na dobrom je putu da 26. juna napravi najveći spektakl na Balkanu. Kako Kurir ekskluzivno saznaje, na finaloj večeri rijalitija “Veliki brat” nastupiće tri najveće pop dive na Balkanu – Severina Vučković, Jelena Karleuša i Nataša Bekvalac.

- Nata je čelnicima “Imoušna” već iznela ideje za svoj scenski nastup, za čiju realizaciju je izdvojeno više od 10.000 evra. Na spektakularnom performansu neće štedeti, ali zato hoće na garderobi, pa će se pojaviti u oskudnoj odevnoj kombinaciji. Seve će akcenat staviti na pesmu, pa je jednu od numera s poslednjeg albuma preradila za ovu priliku – otkriva naš odlično obavešten sagovornik.

Jelena će, poput Nate, pesmu i koreografiju spojiti u vrhunski doživljaj.
- Numeru koju je tek snimila Ateljeu “Trag” Karleuša krije kao zmija noge. Premijerno će je izvesti te večeri, a nastup će biti nešto najbolje što je od nje ikad viđeno – završava priču izvor Kurira.

Kako saznajemo, čelnici “Imoušna” moraće i tehnički da isprate zahteve svojih zvezda. Koja od njih tri će izazvati najviše pažnje, videćemo 26. juna.

I Brena na finalu?
Tokom jučerašnjeg dana “Imoušn” je pregovarao i sa folk zvezdom Lepom Brenom, koja bi takođe trebalo da se pojavi ispred kuće Velikog brata i otpeva jednu od pesama s novog albuma. Biće zanimljivo videti njen i Karleušin susret.

Sad Nata neće ispaliti Seve
Prvi put nakon propalog dogovora o duetu s jeseni 2009. godine, srešće se Nata i Seve. Popularna Novosađanka je, umesto sa zgodnom Dalmatinkom, pesmu snimila sa Eminom Jahović i tako ostavila Seve na cedilu.

Očekujte neočekivano!

Reklame

1 komentar

  1. MladenBg said on 20/06/2011 at 08:05

    Sve moj do moga! Uzas! Ali na srecu necu ih gledati! Ha, ha, ha!

Ostavite komentar