Karte za Žan Mišel Žara od 3.000 do 5.000 dinara

Izvor: 24sata.rs
Postavljeno 21 Jun 2011

Prodajna mesta su Beogradska arena, Bilet centar Beograda, Eventim, „Ušće” Shopping centar, knjižare Delfi i Vulkan, Dom sindikata i Gigstix, a internet prodaja odvija se preko sajtova: www.arenabeograd.com, www.tickets.rs, www.eventim.rs.

Žan Mišel Žar nastupiće po drugi put u Areni, ovaj put u okviru svoje svetske turneje “World Tour 2011″ i za razliku od prošlog nastupa na kojoj je izvodio samo numere sa čuvenog albuma „Oxygene“, sada će se na repertoaru naći presek njegove celokupne karijere.

Inače, ovih dana, Žar će biti gost kraljevskog venčanja u Monaku, gde će održati koncert 1. jula. Žarov nastup smatra se za jedan od glavnih događaja uoči venčanja, a luka Herkul biće pretvorena u večernju scenu na način svojstven ovom umetniku. Najavljuje se futurističko izvođenje sa svetlima i laserima uz HD projekciju i pirotehniku, scena će biti dugačka 60 metara sa 35 metara visokim tornjevima i velikim ekranima…

- Monako je jedno od najlepših mesta na Mediteranu. Velika mi je čast što ću biti tamo. Takođe mi je neverovatno zadovoljstvo da nastupim na tako veličanstvenom mestu koji je neka vrsta prirodnog amfiteatra. Ideja je da koncert bude javni događaj za sve Monegasque. Ne samo da mora da odražava istaknutu prirodu venčanja već mora biti i popularan kako bi se svi posetioci osećali sjedinjeni – izjavio je Žan Mišel Žar.

Reklame

Ostavite komentar