Katarina Rebrača u šopingu

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 26 Jun 2011

Katarini Rebrači očigledno prija sloboda! Naš fotograf uhvatio je bivšu manekenku, osumnjičenu da je iz svog dobrotvornog fonda ukrala milione dinara, kako bezbrižno sedi u jednom od kafića u centru grada.

Rebrača je nakon šopinga i kraće šetnje sa drugaricom odlučila da sebi da malo oduška i popije kafu.
Šta je kupila, nismo uspeli da saznamo, ali pretpostavljamo da nije potrošila 300.000 dinara na minđuše, što joj, kako se svojevremeno pisalo po medijima, a ona to demantovala, nije bilo strano.

U svakom slučaju, ono u šta smo sigurni je da je Rebrača nabacila, po slobodnoj proceni, desetak kilograma otkad je puštena na slobodu. E sada, da li je razlog tome što više ne mora da se slika na televiziji, pa se opustila, to što joj posle zatvorske hrane prija sve što pojede ili je u pitanju neki treći razlog, ne možemo sa sigurnošću tvrdimo.

Da je i dalje društveno aktivna, Katarina je, osim šetnjom sa drugaricom, potvrdila i time što joj je mobilni telefon, koji nije ispuštala iz ruke, konstantno zvonio, ne dajući joj priliku da na miru ispije kafu.
Podsećanja radi, sudski proces o proneveri novca koja joj se stavlja na teret još je u toku.

Odluku o njenom puštanju iz pritvora donelo je veće Višeg suda u Beogradu sredinom novembra prošle godine posle sedam meseci koje je provela u pritvoru.

Reklame

Ostavite komentar