Katarina Vučetić: Nije pravo vreme za udaju

Izvor: Story.rs
Postavljeno 06 Jun 2011

Manekenka Katarina Vučetić otkriva zbog čega su ona i njen verenik Alen Selimović pomerila datum venčanja koje je planirano za kraj maja i ističe da je srećnom čini to što su otpočeli zajednički život


Emotivni odnos manekenke Katarine Vučetić (27) i bivšeg poslanika u Vladi Republike Srbije Alena Selimovića, iz dana u dan je sve jači, pa se zaljubljeni par ne obazire na brojne glasine o tome kako je njihovoj ljubavi došao kraj. Iako su krajem maja planirali da izgovore sudbonosno da, Katarina i Alen odlučili su da ipak pomere svoje venčanje kako bi za organizaciju slavlja imali više vremena. Koliko su sigurni u svoja osećanja govori i činjenica da su atraktivna lepotica, zaštitno lice modne kuće Ketrin, i bivši političar započeli zajednički život. Vreme koje provode pod istim krovom doprinelo je da njihov odnos postane prisniji i da uvide kako su jedno u drugom pronašli savršenog partnera.

- Iskreno, trenutno i ne osećam da nam je venčanje preterano bitno. Živimo zajedno, a papir nam ne predstavlja ništa važno. Otkako smo priču o venčanju stavili po strani, odlično sam raspoložena, mogu da se opustim i sve pripreme obavim lagano, bez velike tenzije i gužve. Kada bude došlo pravo vreme, svadbu ćemo sprovesti u delo – govori atraktivna crnka i ne krije da joj česta razdvojenost od dragog teško pada.

Reklame

Ostavite komentar