Kraj prijateljstva Severine i Gorana Bregovića

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 05 Jun 2011

Iako je na sva usta najavljivala da će joj novi album raditi Goran Bregović, sa kojim je postigla veliki uspeh albumom “Zdravo, Marijo”, Severina je izvisila! Hrvatska pop zvezda prinuđena je da traži nove, manje afirmisane autore, jer ju je “kum”, kako je Bregu zvala – ispalio.

“Severina je zaista na sva zvona najavljivala da će joj Bregović uraditi ceo album, a nisu bile retke ni najave kumstva na njenom predstojećem venčanju s Milanom Popovićem. Ipak, naposletku će sve ostati na najavama. Seve ovih dana pregovara s manje poznatim autorima, između ostalih i s kompozitorom koji je uradio nekoliko pesama za Ivanu Selakov. Album je u pripremi, a da se ne bi potpuno izopštio iz te priče, Brega namerava da bude supervizor projekta i u tolikoj meri će biti prisutan. Severina nije oduševljena idejom, ni najmanje, pa je vrlo verovatno da nekad uspešan dvojac više neće imati apsolutno nijednu dodirnu tačku”, otkriva izvor “Kurira”.

Sve češće se mogu čuti i glasine da su se posvađali oko finansija, a šta je pozadina priče, pokušali smo da saznamo od Severine, koju pitanje nije iznenadilo. Ipak, nije ni dala odgovor na njega: “Ne želim bilo šta da komentarišem, zovite mog menadžera Tomicu”, bilo je sve što je Seve imala da kaže.

Reklame

Ostavite komentar