Lejdi Gaga krenula stopama Katarine Rebrače !?

Izvor: SrbijaNet
Postavljeno 28 Jun 2011

Jedna advokatska firma za zaštitu prava potrošača iz Mičigena tužila je pop zvezdu Lejdi Gagu zbog lažnog oglašavanja i prisvajanja dela prihoda od humanitarne pomoći namenjenog žrtvama nedavnog zemljotresa i cunamija u Japanu.

U tužbi, koja je podneta američkom saveznom sudu u Detroitu, navodi se, takođe, da su pevačica i kompanije koje učestvuju u oglašavanju i prodaji plastičnih rukavica sa natpisom “Molimo se za Japan” pored cene od pet dolara kupcima naplaćivali i dodatnih 3,99 dolara na ime poštarine kao i da su “naduvavali izveštaje o ukupnom iznosu donacija”.

Kako prenose strane agencije, pevačica je navodno zadržala deo prihoda od prodaje narukvica i tako obmanula javnost jer je prethodno obećala da će sav novac prikupljen ovom akcijom otići direktno japanskim žrtvama.

Predstavnici Lejdi Gage su zasad bez komentara.

Narukvice se još prodaju na Gaginom vebsajtu s porukom: “Pokažite podršku Japanu kupovinom naše narukvice. Sav prihod ide pravo žrtvama zemljotresa!”

Reklame

1 komentar

  1. SvetlanaP said on 07/07/2011 at 08:58

    Ko li je sledeci na koga ce Lejdi Gaga da se ugleda?
    Mozda Mica Trofrtaljka?Jao vece gluposti ne moze covek da cuje! Jeste, bas ona nema para pa ce da se ugleda na onu aspidu!?Kako da ne!?Ako niste znaliLejdi Gaga je pre nego sto je sama krenula da peva, bila hitmejker za mnoge poznate zvezde!! Ili se mozda i tu ugledala na nase?

Ostavite komentar