Marijana Čvrljak: Želim da gledam muža u oči kad ga budem ostavljala

Izvor: SrbijaNet
Postavljeno 20 Jun 2011

Marijana Čvrljak, već duže vreme vara svog muža Ivana sa Nemešom, ali i dalje nosi verenički prsten.

Mnogi ukućani su je svojevremeno osuđivali zbog toga, a Brandon je odlučio da je upita zbog čega nosi nešto što predstavlja simbol braka i vernosti, kad se ne ponaša u skladu sa tim.

„Neki će reći da je licemerno što i dalje nosim prsten, ali ne želim da ga skinem u kući Velikog brata. Želim da se nađem sa mužem, kažem mu da svako treba da nastavi svojim putem i skinem prstnem pred njim. Ne ide nam više i želim da ga ostavim, ali ne želim to da uradim dok sam ovde. Želim da ga gledam u oči dok to radim i da svako od nas ode na svoju stranu i bude srećan“, ispričala je Marijana.

A na pitanje da li je njena veza sa Nemešom iskrena, rekla je: „Dogodilo se to što se dogodilo. Bila sam u haosu, za sve sam sama kriva. Nisam mogla da kažem da to želim, a nisam mogla ni to da okončam. Dosta sam se premišljala i napravila haos od veze sa Nemešom“ i dodala da je uprkos svemu, planirala zajednički život sa njim.

Reklame

1 komentar

  1. MladenBg said on 21/06/2011 at 08:01

    Cuj ovu, postenu zenu! Ona ima principe doslednosti!
    Strasno je to kada nisi svestan svoje nesvesti!
    Nije morala da dodje u VB da bi pokazala kakav je njen brak, to je vec cist egzibicionizam! Eto tako se u stvari postaje VIP!

Ostavite komentar