Milan Stanković ipak “popio” tužbu

Izvor: vesti-online.com
Postavljeno 06 Jun 2011

Zbog gostovanja u emisiji Ivana Ivanovića, Milan Stanković bi mogao da u doglednoj budućnosti izbije sebi iz džepa pozamašnu sumu jer će, kako beogradski mediji saznaju, kaznene poene morati da plaća na sudu.


- Čelni ljudi “Granda“ nisu verovali da će Milan imati smelosti da prekrši ugovor koji je odavno potpisao. Međutim, kada su Plavog videli u emisiji “Veče sa Ivanom Ivanovićem“, bili su šokirani! Tim pojavljivanjem, Milan nije ispoštovao nekoliko tačaka koje se nalaze u potpisanom ugovoru, ali to nije toliki problem, koliko je njegova nekorektnost razljutila ljude koji su mu pomogli da se vine do zvezda – priča za “Alo!“ dobro obavešteni izvor i dodaje da je Saša Popović već bio kod advokata kako bi odmah rešio situaciju koju je Milan stvorio.
- U prvi mah, Popović je pokušao da spreči da emisija ode u program, ali kada je video da to neće upaliti, onda je rešio da tuži i “Prvu srpsku televiziju“ i Milana, koji se prvi put posle godinu dana javno pojavio i rekao da mu je “Granda“ učinio nepravdu. Međutim, advokat najveće produkcijske kuće objasnio je Saši da “Prva“ nema nikakve veze sa Stankovićevim kršenjem ugovora, te će se po svim tačkama poslati tužba samo mladom pevaču – dodaje izvor.

Da će bivšeg predstavnika Srbije na “Evrosongu“ ovakav potez mnogo koštati najbolje govori podatak da će Milan po svemu sudeći morati da otplati sve što je “Grand“ uložio u njega.
- I ranije je Popović pričao tome kako se mladoj zvezdi “Granda“ ne isplati da uradi ono što ne sme jer će u tom slučaju morati da plati onoliko koliko je uloženo u njega, a verujte da je to mnogo novca – završava izvor.

Reklame

Ostavite komentar