Milan Stanković u gostima kod Ivana Ivanovića

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 02 Jun 2011

U 52. izdanju najpopularnijeg talk-show programa u Srbiji „Veče sa Ivanom Ivanovićem“, u petak 3. juna specijalni gost biće pevač Milan Stanković koji je dolaskom na PRVU TV prekinuo pauzu i medijsku izolaciju od godinu dana!

Milan STanković kod Ivana Ivanovića

Mladi pevač, koji je posle učešća na Eurosongu 2010, nestao bez traga, vraća se na muzičku scenu singlom „Perje“, koji će premijerno izvesti kod Ivanovića, a za koji je sam komponovao muziku.

Ovo je tvoje prvo medijsko pojavljivanje posle pauze od godinu dana… “Mislim da je pesma pravi način da se obratim publici posle ovoliko vremena. Za proteklih godinu dana se svašta izdešavalo, i zato mi je bitno da oni koji misle da sam nezahvalan shvate da nisam. Tačno je da sam bio zabranjivan, tačno je da je bilo sukoba i da mi je načinjena nepravda, ali posle ovoliko vremena više nije bitno da li si pao ili te je neko sapleo, već šta ćeš uraditi kada ustaneš. Ja sam odlučio da mirna srca nastavim sa svojom publikom tamo gde sam i stao, i poklonim im pesmu koju sam sam komponovao.” Kakve su relacije sada između tebe i Saše Popovića, da li su zakopane “ratne sekire”? “Mi smo dosta puta pregovarali, i mislim da je vreme da se pronađe razumno rešenje. Te neke formalosti su poslovna tajna, ali su u ovom slučaju i najmanje bitne. Bitno je da nastavim dalje. To što više ne sarađujemo ne znači da treba da stanem sa svojom karijerom.” Šta si radio u međuvremenu? “Kad već nisam nastupao, koncentrisao sam se na komponovanje, i ovo je prva pesma u nizu koje sam pripremio.” Kako se tvojoj devojci Radi Manojlović dopada „Perje”?

“Pesma se jako dopada i Radi, ali i mojim prijateljima. Kažu da se baš oseća emocija.” Da li će 2011. možda biti godina u kojoj ćete vas dvoje stati na “ludi kamen”? “Ljudi kažu: Još si mlad i zelen. Ja bih rekao: još sam mlad i plav (smeh).”

Reklame

Ostavite komentar