Mirka Vasiljević i Vujadin Savić očekuju prinovu

Izvor: Novosti.rs
Postavljeno 10 Jun 2011

Popularna glumica Mirka Vasiljević i fudbaler Vujadin Savić, koji će uskoro postati roditelji, odlučili su da se venčaju tek sledeće godine.


Mada je njihova prvobitna ideja bila da ljubav krunišu brakom ovog leta, zbog Vujadinovih profesionalnih obaveza u francuskom Bordou i nemogućnosti da za kratko vreme organizuju svadbu, pred oltar će stati tek posle rođenja bebe. Kako saznajemo, mlada glumica i sin Duleta Savića i Marine Rajević, tada planiraju i crkveno i građansko venčanje, a najverovatnije i krštenje deteta.

Mirka je već u petom mesecu trudnoće, a par će uskoro otputovati na zajednički odmor, posle čega će se glumica pridružiti svom budućem suprugu u Bordou, gde ga očekuju pripreme za novu fudbalsku sezonu. S obzirom na to da su Mirka i Vujadin izuzetno mladi, mnoge je iznenadila njihova želja da se ostvare kao roditelji i zrelost i odlučnost da osnuju porodicu, ali takođe ne nameravaju da zapostave ni svoje karijere. Mlada glumica, koju smo gledali u seriji “Miris kiše na Balkanu”, i bivši fudbaler Crvene zvezde u vezi su više od godinu dana. U početku su to krili, ali ni kasnije, kada je bilo očigledno da su zajedno, nisu želeli da komentarišu svoj emotivni život, pa čak ni priče o veridbi i Mirkinoj trudnoći. Zanimljivo je da se njih dvoje poznaju još iz školskih dana i da su zajedno pohađali gimnaziju “Ruđer Bošković”.

U porodici fudbalske legende Duleta Savića i njegove supruge Marine Rajević ovog leta će, ipak, biti upriličeno svadbeno veselje. Njihov stariji sin Uroš oženiće se 28. avgusta dugogodišnjom devojkom Tijanom Starčević. Za venčanje su odabrali ovaj datum, jer je to jedini dan kada je Vujadin slobodan, pa će moći da prisustvuje svadbi svog brata. Buduća snaja Tijana diplomirala je na Fakultetu za medije i komunikacije, a Uroš je završio ekonomiju i trenutno je na master studijama.

Reklame

Ostavite komentar