Mitar Mirić izbačen iz kuće

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 24 Jun 2011

Posle napisa po novinama kako Mitar Mirić propade od silne švaleracije i privodjenja devojaka u svoje „tajne“ stanove u Zemunu, kako tvrde njegove komšije, Mirićeva supruga Suzana je načisto poludela!

Mnogo puta joj je Mitar obećavao da neže da se švaleriše i da će prestati sa opijanjem…Kako bruji estradna čaršija, Mitar je sa dva kofera napustio njihovu porodičnu kuću u centru Beograda. Da li se skrasio u jednom od svojih stanova ili u kući u okolini Bijeljine, niko ne zna, a on neće da kaže!

- Neću ništa da vam kažem. I da potvrdim čaršijska nagadjanja, i da ih deantujem, opet će svako da priča svašta. Ma šta da se dešavalo, ja svoju suprugu Suzanu obožavam i divim joj se kako izdržava sa mnom. Svaka joj čast što me trpi. Svašta sam joj u životu priredjivao, bezbroj puta sam se pokajao i izvinjavao joj se i ona je bezbroj puta prešla preko mojih ludorija. Stalno priočam kako ću se popraviti, alio šta da radim kad mi djavo ne da mira! – kaže Mitar, ne želeći da otkrije gde se sklonio dok bes njegove supruge ne umine.

Reklame

Ostavite komentar