Mladen Vojičić Tifa: Ceca nam pokvarila planove

Izvor: Novosti.rs
Postavljeno 12 Jun 2011

Uoči subotnjeg koncerta okrnjenog sastava nekadašnjih “dugmića” – Mladen Vojičić Tifa i Alen Islamović, bez Željka Bebeka, u prepunoj “Metropolis areni” skopskog sajmišta, otkriveni su razlozi stalnog odlaganja nekog novog projekta.


- Ceca nam je pomutila planove oko novog projekta zato što su snage kompozitora Aleksandra Milića – Milija i Marine Tucaković u ovom trenutku usmerene ka njoj – otkrio je u Skoplju Mladen Vojičić – Tifa, jedan od nekadašnjih vokala “Bijelog dugmeta”.

Posle raspada popularne sarajevske grupe, bivši pevači “dugmića” – Bebek, Tifa i Alen, nastavili su da nastupaju pod imenom “Kad bih bio Bijelo dugme”. Tokom protekle dve godine, treći put su gostovali u Makedoniji, ali, u subotu bez Bebeka. Kao i ranije, uvek se pred skopskom publikom i novinarima obećavao novi materijal na projektu koji sledi. No, do sada od toga nije bilo ništa.

Uoči koncerta u Skoplju, Tifa je otkrio da su da su radili na novom albumu sa Milijem i Marinom, ali je zbog albuma Svetlane – Cece Ražnatović njihov projekat ostao negde između i čeka neko povoljnije vreme.

- Nadam se da ćemo uskoro, kada prođe ova euforija sa Cecom, imati da ponudimo nešto novo – rekao je Tifa, priznajući da se gostovanja i u Makedoniji i regionu uopšte – isplate, jer se “na ovim prostorima dobro plaća”.

Tifa i Alen kažu da čak i bolje funkcionišu bez Bebeka, tako da nema žala zbog novog smanjenja “grupe”. Na skopskom koncertu su izazvali izvanredan prijem kod publike sa najpoznatijim hitovima “Bijelog dugmeta”. Prethodno je kao njihova predgrupa nastupila “Crvena jabuka” sa Draženom Žerićem – Žerom.

Reklame

1 komentar

  1. Goran Denis said on 16/06/2011 at 18:50

    Tifa me razocarava iz dana u dan sve vise i vise…jebao te i Mili i Ceca i svi ostali sabani,……………………………… :-P

Ostavite komentar