Najlepše jahte srpskih sportista

Fotke postavljene 15 Jun 2011


Nekoliko najuspešnijih srpskih sportista zaista mogu da se pohvale s “belim lađama” koje po kvalitetu i ceni nimalo ne zaostaju za jahtama svetskog džet-seta.

Najbolji srpski teniser Novak Đoković častio je sebe za fantastične rezultate tokom 2011. godine kupovinom nove luksuzne jahte, za koju je izdvojio čak pet miliona evra, a nova Noletova jahta, koja plovi pod zastavom Gibraltara, zove se “Dijana”.

Brod je sagrađen u britanskom brodogradilištu “Pul” blizu Dorseta. Novaku je to druga jahta, a pre nekoliko godina je pazario model “menhetn 60” čija je cena oko 2,5 miliona evra. Zanimljivo je da je upravo ova jahta napravila problem njegovoj porodici kada su pokušali da s njom uđu u hrvatski deo Jadrana.

Nole se tako pridružio listi srpskih uspešnih sportista koji već imaju jahte. Potpredsednik Košarkaškog saveza i legendarni košarkaš Dejan Bodiroga plovi nekadašnjom jahtom hrvatskog košarkaša Dina Rađe za koju je izdvojio 1,2 miliona evra.

Luksuzne jahte poseduju i bivši fudbaleri Siniša Mihajlović, Dragan Stojković i Dejan Savićević, a rekorder je svakako Mihajlović, koji je od modnog kreatora Roberta Kavalija kupio jahtu “baljeto”, dugačku 41 metar, čija se vrednost procenjuje na oko 20 miliona evra.

Izvor: Blic.rs


Pogledajte fotografije

(procitajte komentare drugih ili ostavite svoj komentar)

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 1 od ukupno 3 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 2 od ukupno 3 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 3 od ukupno 3 slika.

Ostavite komentar