Nastavlja se “bežanje” sa Pinka

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 23 Jun 2011

Urednik i voditelj Nacionalnog dnevnika na televiziji “Pink” Slavko Beleslin odlučio je da promeni medijsku kuću a od jeseni će možda postati deo televizije “B92″.

Urednik i voditelj Nacionalnog dnevnika na TV Pink Slavko Beleslin potvrdio je da nije više deo te kuće , ali nije rekao gde će nastaviti svoju novinarsku karijeru, prenosi Press.

- Tačno je da više nisam deo nacionalnog dnevnika na Pinku, ali demantujem da prelazim na televiziju B92. Još uvek tragam za novim poslovnim poduhvatima, ali o tome ću razmišljati kada se vratim sa odmora. Gledaoci me u poslednje vreme nisu viđali na malim ekranima, ali uskoro ću nastaviti tamo gde sam stao – rekao je Beleslin.

Tokom leta “B92″ sprema novu programsku šemu koja će startovati od jeseni, a u koju će možda biti uključen i jedan od najpoželjnijih neženja sa malih ekrana. Iako Beleslin nije želeo da potvrdi istinitost ove informacije, moguće je da će do transfera doći ukoliko mu budu ponuđeni bolji uslovi i novi poslovni projekti u suparničkoj kući.

Ovogodišnji medijski transferi:

Marija Kilibarda iz RTS na Prvu televiziju
Đorđe Maričić iz RTS na TV B92
Irina Radović iz TV Pink na Prvu televiziju
Milan Kalinić iz TV Pink na Prvu televiziju
Jovana Simonović iz TV Avala na Prvu televiziju
Jovana Medić iz TV Avala na TV B92

Reklame

Ostavite komentar