Nataša Bekvalac na lečenju kod psihijatra

Izvor: Press online
Postavljeno 05 Jun 2011

Nataša Bekvalac pre dve nedelje počela da posećuje poznatog novosadskog psihijatra, bliskog prijatelja svog oca.

Nataša Bekvalac upala je u težak oblik depresije posle konstantnog stresa, zbog čega je rešila da potraži pomoć psihijatra jer se plaši da je popustila sa živcima, saznaje Press.

Naime, od izvora bliskog pevačici saznali smo da je sama otišla i zatražila pomoć stručnog lica nakon što se dugo borila sa stresom.

- Istina je da je Nataša u teškom psihičkom stanju, a kad je uvidela da ne može sama da se izbori sa čestim promenama raspoloženja, zatražila je pomoć psihijatra. Prema rečima stručnog lica, njeno stanje je posledica celokupne situacije, koja datira od trenutka kada je Danilo Ikodinović doživeo saobraćajnu nesreću, pa do danas, kada se od njega i razvela. Tada se budila noću, buncala i neprestano plakala jer se plašila najgoreg. Milion puta je govorila kako joj život ne treba ukoliko njemu ne bude bolje – otkriva naš sagovornik blizak Bekvalč, i nastavlja:

- Ta 2008. godina bila je kritična za nju i početak svih problema. Pošto je bila novopečena majka, pokušala je da se oporavi što pre jer je Hana imala samo godinu dana i majčina ljubav joj je bila najpotrebnija. Trudila da bude nasmejana, ali su problemi postajali sve veći i svakim danom su se nagomilavali – ističe naš izvor.

Reklame

Ostavite komentar