Nataša Bekvalac ostaje bez svog fan kluba na Facebooku

Izvor: tracara.com
Postavljeno 28 Jun 2011

Nataša Bekvalac ostaje bez svog fan kluba na Facebooku i to onog najbrojnijeg, koji ima skoro 28.000 fanova! Razlog – njeno nepoštovanje i ignorisanje ljudi koji je promovišu na internetu.

Svi oni koji su lajkovali Natašu na popularnoj društvenoj mreži dobili su obaveštenje da će njena fan stranica biti ugašena, uz podrobnije objašnjenje.

“Poštovani, stranica će do daljnjeg biti isključena. Totalna izolacija koju svakodnevno uviđamo nas povređuje, nervira i rastužuje… Ipak, pružamo joj ogroman marketing, a ništa za uzvrat ne tražimo, samo komunikaciju sa njom i potrebne informacije za uređivanje i ažuriranje stranice, a opet ni to ne dobijamo. ISKRENO se nadamo da ćemo se uskoro ponovo družiti.”

Ukoliko želi da sačuva fanove, Nataša bi mogla da se ugleda na svetske zvezde poput Lady Gage, Rijane, Britni Spirs, koje putem društvenih mreža skoro svakodnevno komuniciraju sa fanovima. A može i da se ugleda na svoju omiljenu koleginicu Jelenu Karleušu koja je najaktivnija domaća zvezda na društvenim mrežama.

Reklame

Ostavite komentar