Nataša Bekvalac raskinula sa Ljubom Jovanovićem

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 10 Jun 2011

Iako su mnogi bili ubeđeni da će ljubavna romansa pop pevačice Nataše Bekvalac i rukometaša Ljubomira Jovanovića poprimiti ozbiljne razmere, to se po svemu sudeći neće dogoditi! Kako „Alo!“ saznaje, Nata je okončala vezu sa zgodnim sportistom jer ne želi da se vezuje ni za koga posle bolnog razvoda kroz koji je prošla!


- Kada je okončala brak iz kojeg je izašla ranjena, Nataši je prijalo da napravi neku promenu u svom dosadašnjem životu. Tada je i upoznala Ljubu, koji ju je odmah osvojio svojom pažnjom. Počeli su svakodnevno da se viđaju, ali je Nata na vreme shvatila da ne želi ponovo da se vezuje ni za koga – priča za „Alo!“ dobro obavešteni izvor.
- Kada je njena veza obelodanjena i kada se njen i Ljubin korak pratio gotovo svakodnevno, Nataši je sve to počinjalo sve više da smeta. Vrlo brzo je uvidela da on nije čovek za nju, iako joj je ispunjavao svaku želju. Kako su dani prolazili, mladi sportista se sve više vezivao za nju, a konstantna pažnja Bekvalčevoj više nije prijala, te je okončala vezu! Kada je uvidela da to nije to, odlučila je da više ne muči ni sebe ni njega tako što mu je najljubaznije saopštila da je kraj. S obzirom na to da je Ljubomir nijednim gestom nije povredio, ona je želela da i ona bude korektna prema njemu, pa je raskid njihove veze sakrila čak i od svojih najbližih. Koliko je želela da ispoštuje Ljubu govori podatak da svojoj rođenoj sestri Kristini, koja joj je i najbolji prijatelj, nije želela da otkrije da s je prekinula sa njim – završava naš izvor.
Nataša i Ljuba su počeli da se zabavljaju pre oko tri meseca, a prvo premijerno pojavljivanje imali su u novosadskom klubu „Muzej“. Tom prilikom su razmenjivali nežne dodire pred mnogobrojnim radoznalim pogledima, a društvo su im pravili niko drugi do njena sestra Kristina, koja je nedavno obnovila vezu sa Vladom Mandićem.

Reklame

Ostavite komentar