Nemanja Stevanović i dalje proziva Grand produkciju

Izvor: Kurir
Postavljeno 11 Jun 2011

Poslednje u nizu što je Nemanja Stevanović izjavio za svoju bivšu izdavačku kuću je to da takmičenje „Zvezde Granda“ prati samo najuža rodbina učesnika !?

Nemanja Stevanović opleo je po „Grand produkciji“ i takmičenju koje ga je učinilo poznatim! Ne treba zaboraviti da nije samo pevao već je čak i vodio ovaj šou.
- Toliko je dosadno da ne može da mi zadrži pažnju, mislim da će naredno takmičenje pratiti samo rodbina takmičara. Prva sezona je bila najbolja, druga je načisto pukla, onda smo došli mi u trećoj sezoni, pa su se stvari malo popravile, ali posle toga je sve krenulo nizbrdo – rekao je Nemanja za vesti-online.com.

Reklame

2 komentara

  1. verica said on 11/06/2011 at 22:03

    Decko je u pravu 100% . Sigurno je drasticno opala gledanost ovog takmicenja.Niko od moje familije i drugara to ne prati. Jednostavno to ih ne interesuje. Subotom uvece tako nesto mogu da gledaju samo penzioneri i to omi sa dobrim nervima.

  2. tenej said on 13/06/2011 at 16:28

    Pricas gluposti. Ja znam mnogo mladih ljudi koji gledaju zvezde granda. A inace je ova zvezda seljacic iz Velike Mostanice, koji se cak i svog porekla stidi, pa je rekao da je iz Beograda. A ako je decko pre takmicenja ikada usao u Bg, video bi gde je tabla izlaska iz grada, pa se ne bi brukao da Mostanica teritorijalno pripada Bg-u. A on i Milena su se nasli, ne zna se ko je jadniji i prostiji od njih dvoje. Ne branim ni grand niti sasu popovica, ali bez njih, hteo to bilo ko da prizna ili ne mozda nikada ne bi uspeli. Ovaj seljacic to nije znao da postuje, pa ce mu se verovatno karijera brze zavrsiti nego sto je pocela

Ostavite komentar