Nemeš je zvezda ” Fejsbuka”

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 28 Jun 2011

Dan nakon pobede Marijane Čvrljak u “Velikom bratu”, na “Fejsbuku” su osvanule brojne grupe koje se šale na račun rijaliti pastuva Nikole Nemeševića Nemeša.

Nikola Nemešević Nemeš je samo nekoliko sati pre završetka šoua rekao kako je njegova ljubavnica Marijana prava glumica, a nakon što je izašao iz kuće doslovno je nestao bez traga ostavljajući novinare s brojnim neodgovorenim pitanjima ali i svoju ljubavnicu, tužnu i razočaranu do te mere da se nije mogla kako treba ni radovati svojoj pobedi.
Mnogi korisnici “Fejsbuka” su nakon njegovog “bega” odlučili da osnuju grupe u koje bi skupili svoje istomišljenike. Jedna od najpopularnijih je parodija na Nemeševu pesmu “Znam taj smešak” pa se grupa zove “Nemeš je li `Znaš taj smešak` za 104.700 eura” te “Nemešizam – kad ti mama kroji život”.

Zanimljivo je koliki broj gledalaca “Velikog brata” je uočio Nemeševu privrženost majci pa se i učlanilo u brojne grupe poput: “Nemeš, govori ti mama: Vrati se pod s**u”, “Srce kaže DA, mama kaže NE”, “Nemeš je zaljubljen u Marijanu, ali mu je mama objasnila da nije” i mnoge druge.
Takođe, fanovi ovog rijalitija uveliko su mu zamerili i ponašanje prema Marijani pa su tako i nastale otvorene grupe: “That awkward moment kad Nemeš ostavi Marijanu before she wins 104.700 eura”, “Nemeš, nebitan si! Pare su kod mene (Marijana)”, “Brendon: Nemeše, nebitan si”, “NEMEŠ, tipičan primer da muškarcima ne treba verovati”, ali i grupe poput: “Nemeš, osramotio si se”, “That awkward moment kad Marijana pita Nemeša jesi li video moju malu”, “Brendon: Nemeše, nebitan si faktor i smaraš”.
Ako ste i vi razočarani u Nemeša i podržavate ljude koji otvoreno o tome pišu, pridružite se i vi nekoj od ovih grupa.

Reklame

Ostavite komentar