Neverovatno: I Sanja Marinković napušta televiziju Pink

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 23 Jun 2011

Sanja Marinković, voditeljka i autorka gledane emisije “Magazin In” na TV Pink, pridružila se jatu onih koji su rešili da odu na drugu TV stanicu. Ali, Sanja ne ide na TV Prvu, koja je ovih meseci “pokupila” najviše TV zvezda, veća na TV B92, koja izgleda, ozbiljno radi na svom rejtingu!


Posle vesti da Slavko Beleslin napušta TV Pink, što je i potvrdio, i da ide na TV B92 (što još nije potvrđeno), iz izvora bliskog ovoj TV stanici, Puls ekskluzivno saznaje da i Sanja Marinković prelazi na ovu TV stanicu, ali ne sa emisijom “Magazin In”. Pregovori se ovih dana vode u najvećoj tajnosti.

- Sanja je već neko vreme u pregovrima sa ljudima sa TV B92. Ozbiljo razgovara o prelasku, ali će na ovoj televiziji ukoliko sve bude kako treba, raditi nešto sasvim novo i drugačije – kaže izvor Pulsonlin-a.

Kako bi saznali o čemu je reč, pozvali smo poznatu voditeljku:

- I ja sam to danas saznala! Bar me je jedno pet novinara zvalo da mi to kaže! Niko sa TV B92 mi nije dao nikakvu ponudu, niti me zvao i rekao bilo šta. Ne znam ništa o tome, ne bih da komentarišem… – rekla je Sanja Marinković za Pulsonline.

Da se vest krije i da se pregovori vode u tajnosti potvrdila nam je i PR TV B92 Aleksandra Berić koja nije želela mnogo da polemiše o ovoj vesti:

- To nije tačno.

Reklame

1 komentar

  1. MladenBg said on 24/06/2011 at 07:53

    Gde ce ova? Neka nas odmori malo od svog lupetanja i krestanja! Nju ne gledam…. odavno jer treba imati nerve pa slusati njena pitanja!

Ostavite komentar