Piksijevo crkveno venčanje

Izvor: Novosti.rs
Postavljeno 03 Jun 2011

Dragan Stojković Piksi i njegova supruga Snežana u petak su se još jednom zavetovali na večnu ljubav. Ovoga puta pred Bogom. Crkveno venčanje obavljeno je tačno u podne u ruskom pravoslavnom hramu Aleksandar Nevski u Parizu, velelepnom zdanju, koje se nalazi nedaleko do Trijumfalne kapije.

Venčanju popularnog para, koji je pre 20 godina sklopio građanski brak u Kanu, osim porodice, prisustovalo je pedesetak bliskih prijatelja, a mnogi su baš za ovu priliku stigli iz Beograda. Mladina kuma je bila Ivana Mišković-Karić, a mladoženjin svedok na venčanju Dragan Trivan. Posle crkvene ceremonije, tačnije u petak uveče, upriličeno je gala slavlje u jednom pariskom restoranu, kome su prisustvovali i francuski prijatelji porodice Stojković.

- Ispunili smo dugogodišnji san i konačno smo obavili i crkveno venčanje – rekao je u petak ekskluzivno za „Novosti“ Dragan Stojković Piksi. – Bio je to vrlo emotivan čin, bez obzira na to što smo Snežana i ja u braku već punih 20 godina.

Venčanju bračnog para Stojković prisustvovalo je i njihovo troje dece – ćerke Andrea i Anja i sin Marko. Stojkovići su želeli da ovaj čin obave 21. juna, baš na godišnjicu njihovog braka, ali zbog Piksijevih obaveza u japanskoj Nagoji, u kojoj je fudbalski trener, morali su ranije da zakažu venčanje.

Reklame

Ostavite komentar