Preokret: Marijanin muž ne želi “pare od seksa”

Izvor: vesti-online.com
Postavljeno 29 Jun 2011

Marijanin suprug, Ivan Čvrljak, za hrvatske medije je otkrio kako planira da reši situaciju sa svojom suprugom koja mu je bila neverna tokom Velikog brata.

Naime, Ivan je Marijanu izbacio iz njihovog stana u Šibeniku i otkrio da novac od nagrade koju je Marijana osvojila ne želi, a ne želi više ni da bude s njom u braku.
Iako bi Ivanu, prema zakonu, trebalo da pripadne deo Marijanine novčane nagrade za pobedu u Velikom bratu (104.700 evra), jer sve nagrade dobijene u igrama na sreću ili kvizovima znanja spadaju u bračnu imovinu, on od nje ne želi “ni lipe“.
Kako pišu hrvatski mediji, Marijana će sada da živi ocem Ivom Kovačevićem u Kninu. Pre njenog dolaska, njen suprug Ivan bio je u Kninu gde je doveo njihovu dvogodišnju ćerku Korinu kako bi videla majku.

Reklame

2 komentara

  1. realna said on 29/06/2011 at 13:47

    Jeste li primijetili da je Marijanin otac, po njenom izlasku iz kuce VB pokusavao da je poljubi u usta ?!!! Pogledajte snimak, pa cete shvatiti da je Marijana garantovano zrtva incesta! Svaki ozbiljan psiholog ce vam to reci. Zato i ne cudi onakvo njeno ponasanje u kuci i seks pred kamerama. A Nemesu nije bila potrebna majka da mu otvori oci – decko je jednostavno, kao i svi mi, provalio da je od pocetka sve bilo namjesteno. Jos kad je pogledao snimke na kojima Marijana spopada Lestera, Vladimira, Brendona, pa cak i Horvata – sta ste ocekivali? Da je ozeni i usreci citav svoj komsiluk – zaista bi se sve njegove komsije radovale ovakvoj komsinici !!!

  2. marina said on 29/06/2011 at 14:52

    pa marijana je bila grozna,al to je bilo sve zbog ljubavi.

Ostavite komentar