Prvi finalisti Velikog Brata su …

Izvor: mondo.rs
Postavljeno 12 Jun 2011

Urnebesni nastupi na “Balkan song contest” takmičenju nasmejali su publiku do suza, ali među ovim “talentima” Velikog Brata krili su se i prvi finalisti! Stručni žiri i publika glasali su “evrovizijski”, i uključivali se iz Skoplja, Sarajeva, Zagreba, Beograda i Podgorice.

Nikola, Nirmal i Lester osvojili su ukupno 35 glasova, Dule i Horvat 29, Soraja i Brendon 21, Marijana i Antonija 14, a poslednji su bili Nemeš i Bojana sa 11 glasova.

Nedelja za njima pokazala je da timski rad ne postoji ni u zadacima, ni u umetnosti… Brendon i Soraja su dve dive koje se ne podnose, Antonija i Marijana molile su Nemeša za pomoć oko pevanja iako ni on ne vidi da bi im “bilo šta” pomoglo u nastupu, on će svoj nastup morati sam da iznese jer Bojani pevanje nikako ne ide, muški trio mučio se sa “frajerskim” repovanjem, jedino je Duško presrećan zbog pesme Miroslava Ilića i prognozirao je sebi pobedu uz rakijicu…

Nastup ispred studija za ukućane (osim lažno izbačenih) značio je i prvi izlazak u “spoljašnji svet” posle tri meseca.

Prvi su nastupili Duško i Horvat, sa pesmama “Vjeruj u ljubav” Olivera Dragojevića i “Polomiću čaše od kristala” Miroslava Ilića. Horvat je izgledao nesigurno, ali Duško se snašao na sceni uz narodnjake kao da je tu celog života! Antonija i Marijana ne umeju da pevaju, ali su simpatično odglumile Jelenu Rozgu (“Bižuterija”) i Rijanu (“Only girl in the world”). Lester se uneo u pesmu “Čija si” Tošeta Proeskog, sa Nikolom i Nirmalom odrepovao “Ona je bomba” Eda Maajke uz seksi igračice…

Nemeš se u pevačkom zadatku snašao kao riba u vodi, što se za Bojanu ne bi moglo reći. On je pevao svoju “Znam taj smešak” i “Hipnotiziran” Dina Dvornika, ali Bojana mu se uključila tek pred kraj refrena druge pesme.

Brendon i Soraja zatvorili su festival pesmama “Born this way” Lady Gage i “Aspirin” Seke Aleksić, a netrpeljivost tokom proba bila je primetna i na sceni. Kostimi su bili super, čak i Sorajino raspoloženje na sceni, ali ništa nije moglo da izvadi nastup van ritma i bez “hemije”.

Sledi izbacivanje!

Reklame

Ostavite komentar