Rade Šerbedžija demantuje da je švorc

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 24 Jun 2011

Na tekst koji je portral Svet objavio 22. juna pod naslovom: “Šerbedžija na ivici bankrota: Peva na žurkama kod Karića po ceni od 2.000 eura“, danas je stigao zvaničan demanti od gospodina Radeta Šerbedžije, koji vam prenosimo u celosti:

“Objavili ste, na vašem portalu SVET.RS, tekst koji spekulise sa mojim navodnim finansijskim problemima u vezi sa otplatom kredita za kuću u Los Anđelesu. Već naviknut na bizarnosti i neistine, obično ne reagujem na ovakve tekstove, ali vas tekst su preneli još neki mediji pa ipak želim da vas obavestim da je sačinjen od niza neistinitih informacija koje, verujem samo slučajno niste proverili, pre nego što ste ih objavili. Osim sto smatram da javno bavljenje tuđim finansijama nije previše pristojno, obveštavam vas da moji prijatelji i ne samo oni, znaju da je kuća o kojoj pišete kao uzroku mojih navodnih finansijskih problema davno prodata, pa vase tvrdnje jednostavno ne mogu biti tačne.

Nema kuće, nema kredita. Uveravam vas da je potpuna neistina, takođe, da sam ikada pevao, recitovao ili uopšte bio na bilo kakvoj žurci ili sličnom događaju kod gospođe Ivane Mišković Karić. Tu gospođu uopšte ne poznajem niti sam sa njom na bilo koji način, ikada sarađivao.

Dakle, apsolutno sve sto ste objavili je izmisljeno i nesimpatično. Ipak, verujem da niste imali posebno lošu nameru, već samo uobičajeno lošu, ali neistina je neistina. Zbog toga Vas molim da ovaj demanti objavite na Vašem cenjenom portalu kako biste vašim čitaocima preneli instinitu informaciju a time I drugum medijima, koji su je preneli, omogućite da isprave istu grešku. Cenio bih i kada biste izneli makar i maleno izvinjenje. Čini mi se da bi to bilo fer ne samo premam meni i mojoj porodici vec i prema vašem auditorijumu”.

Srdačan pozdrav,
Rade Šerbedžija

Reklame

Ostavite komentar