Rade Šerbedžija pred bankrotom

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 22 Jun 2011

Rade Šerbedžija je  na ivici bankrota. Šerbedžija je uoči ekonomske krize pre nekoliko godina kupio luksuznu vilu u LA-u i platio je prema nekim informacijama čak 2.000.000 dolara.

Zbog drastičnog pada cena nekretnina u SAD, Radetova kuća danas vredi jedva par stotina hiljada dolara a rate kredita stižu svakog meseca. Glumac koji je devedesetih dobijao uloge u holivudskim filmovima poput “Sveca” i “Širom zatvorenih očiju” poslednjih godina ima sve manje posla pa je prinuđen da nastupa u Beogradu i na privatnim žurkama po ceni od 2.000 do 3.000 eura, kako se pogodite.

Tako je pre nekoliko dana pevao i recitovao na privatnom partiju Ivane Mišković Karić. Ivana i njen suprug Goran su inače poznati po tome da ne štede novac kada je u pitanju angažman poznatih pevača na njihovim žurkama. Doduše samo ovih iz regiona (Nataša Bekvalac, Željko Joksimović, Nina Badrić Šerbedžija i sl…). Angažovanje svetskih zvezda za sada sebi može da priušti samo naše gore list Sadnra Meljničenko. Ivana i Goran se takođe lepo osećaju u društvu inostranih zvezda ali ako je moguće da to bude pro bono, pa je tako na njihovoj slavi jedan od gostiju bio i Džerard Batler koji je u to vreme snimao film u Beogradu. Tako da ako želite da “Nedaj se Ines” ili “Barbaru” na uvce recituje lično Rade – izdvojte 2.000 eura i stvar je rešena. Ipak je to jeftinije nego da joj kupite haljinu Merilin Monro za milion ipo dolara dok vam radnici mesecima ne primaju platu a vi se osvežavate u Dubaiju.

Reklame

Ostavite komentar