Saša Popović: Nisu mi jasne namere Milana Stankovića

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 08 Jun 2011

Milan Stanković bi morao da se ponaša kao profesionalac, kaže u razgovoru za “Blic” Saša Popović, koji smatra da su on i njegova “Grand produkcija” stvorili mladog pevača kroz emisiju “Zvezde Granda”.

Saša Popović direktor Granda

Milan Stanković je posle uspeha sa pesmom “Ovo je Balkan” na prošlogodišnjoj Evroviziji počeo potpuno da ignoriše “Grand produkciju”, sa kojom je vezan dugogodišnjim ugovorom Saša Popović želi konačno da razreši taj spor.

“Nemam utisak da Milan Stanković želi da sarađuje s ‘Grandom’. On se decidirano ogradio od toga. On je vezan ugovorom sa nama i trebalo bi da radimo zajedno. Međutim, on odbija saradnju. Ne želi da nastupa, ne želi da mu pomognemo oko snimanja albuma. Nudili smo mu i veliki marketing i pare i sve što se jednom popularnom pevaču može ponuditi. Sve je odbio nekoliko puta u prisustvu njegovog advokata, Brene, Žike i mene. Dali smo mu opciju i da otkupi taj svoj ugovor i bude slobodan pevač. Nije se mesecima javio. Mislim da je u pitanju jedan veliki neprofesionalizam. Mi smo ga preporučili Bregoviću za pesmu ‘Ovo je Balkan’, koju je pevao na Evroviziji, iako je Brega izričito tražio Milicu Todorović ili Tanju Savić. Neće sa nama, ne mora. Zaista ne razumem šta taj dečko hoće. Može da otkupi ugovor i potom da peva za koga god hoće. Pokušaćemo još jednom vansudski da se nagodimo poslednji put”, kaže Popović, koga ovih dana očekuju velike pripreme za finalnu emisiju “Zvezde Granda”, koja će se odigrati u Beogradskoj areni 18. juna.

“’Zvezde Granda’ su veliki brend u našoj državi. Počeli smo vrlo skromno 2007. godine emisiju ‘Zvezde Granda’ i sada imamo već petu generaciju naših zvezdi. Gledaoci vole da učestvuju u tom takmičenju i svake godine beležimo rekordnu gledanost. Naše je samo da ponudimo kvalitetne takmičare kojih je Srbija puna, a na publici je da svojim SMS glasovima odabere pobednike. Nagrada je zaista velika, pobednik dobija kompletno namešten stan u Beogradu, kao i samostalni album sa desetak pesama. Ne treba da pominjem koliko koštaju sve te pesme, koliko je marketing uložen u njega i kakvu karijeru mu zapravo omogućujemo. Ova generacija je kvalitetna, možda nije najkvalitetnije do sada, ali smo uspeli da održimo nivo”, kaže Popović.

Reklame

1 komentar

  1. MladenBg said on 09/06/2011 at 07:17

    Najzad neko ko nije ovca, pa da ga kontrolise ovaj!

Ostavite komentar