Seka Aleksić i Bojana Stojković se ignorisale!

Izvor: pressonline.rs
Postavljeno 18 Jun 2011

Bez pozdrava – Posle sukoba na Fejsbuku koji se pretvorio u pravi medijski rat, folk diva i supruga golmana Partizana Vladimira Stojkovića prvi put su se srele u javnosti i sedele u istom separeu! Veče je prošlo bez pozdrava, ali i prekih pogleda

Pevačica Seka Aleksić i manekenka Bojana Stojković zaobilazile su se u širokom luku na svečanom otvaranju terase vile „Jelena”, koje je upriličeno u četvrtak veče. Iako su sedele pod istim baldahinima i bile primorane da gledaju jedna u drugu, zbog poznatog Fejsbuk sukoba koji je dobio velike razmere, njih dve se nisu ni pozdravile.

Među prvim zvanicama u vilu „Jelena” pristigla je supruga golmana Partizana Bojana Stojković i zauzela mesto u VIP delu terase. Samo nekoliko minuta kasnije na svečano otvaranje stigla je i Seka sa suprugom Veljkom Piljikićem i pozdravila se sa ostatkom ekipe, ali je Bojanu zaobišla. Sukob između njih dve nastao je nakon što je Seka na svom Fejsbuk profilu napisala status u kome je isprozivala manekenku kako u crkvu ide sa skupocenom torbom kako bi suprugu Vladimiru zapalila sveću pred važnu utakmicu. Ovu priču mediji su napumpali i izazvali otvoreni rat. Očigledno je da je sedma sila uspela da zavadi dve džetseterke jer su se u četvrtak veče ignorisale iako su sedele jedna preko puta druge. Bojana je veče provela u društvu svoje kume dok se Seka zabavljala sa suprugom i Anom Nikolić, koja je od svih zvanica bila najveselija a to je prouzrokovalo i skandal sa portparolom Republičkog javnog tužioca Tomom Zorićem, kome je pokazala zadnjicu. U prijatnoj atmosferi, ispijanju skupocenog „tikveš„ vina i sirevima uživali su voditelji Vlada Stanojević, Minja Miletić, Danijela Jankov, Sandra Čoban, ali i urednica Prve srpske televizije Bojana Kesić.

U promociji 17 kraljevskih apartmana u kojima su snimljeni mnogobrojni muzički spotovi, editorijali i filmske scene uživao je i kreator Saša Vidić, koji je došao u društvu bivšeg fudbalskog reprezentativca Nemačke Tomasa Dola koji je veče proveo u razgovoru sa Nikolom Lazetićem i Sonjom Marić. Među prisutnima bili su i članovi grupe „Luna” i mnoge druge ličnosti iz javnog života koji su u pogledu sa terase sa koje se vidi ceo Beograd uživali do kasno u noć! Oko ponoći upriličen je i spektakularni vatromet.

Reklame

Ostavite komentar