Severina demantuje svađu sa Jelenom Karleušom

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 29 Jun 2011

Nakon što je u nedelju u finalu Velikog brata premijerno izvela svoj novi, dan ranije objavljeni singl “Brad Pitt”, Severina je gostovala u muzičkom šou Dalibora Petka na HRT TV i tom prilikom prokomentarisala je i nesrećan završetak ljubavne priče najpoznatijeg reality para Balkana, Nemeša i Marijane:

- Nisam pratila od početka, ali sam listajući magazine u frizerskom salonu čula za tu priču o dvoje mladih koji su upali u `kašetu brokava`. Bilo mi je to romantično, jer ja vjerujem u ljubav. A onda ju je ostavio. Nije lako biti žensko. Kažu da je bio ozbiljan, a ovo je postupak njegovih godina. Netko ko ima 22 godine i ko sluša mamu, tatu i šta mu kažu prijatelji, a ne sluša svoje srce – to baš priliči tim godinama.

 

 

Severina je prokomentarisala i navodnu netrpeljivost s Jelenom Karleušom i demantovala da su u svađi.

- To sam i ja saznala iz novina. Imam problem s tim jednim medijem u Srbiji koji konstantno piše neistine o meni. Zadnje što sam čula je da sam bila u Budimpešti. Nisam nikad, ali vojela bih da vidim i taj lepi grad. Ali, dok se budem igrala pevačice, bit će zločestih dečkiju koji će me vući za kikice”, kazala je Severina, a osvrnula se i na komentare da je njen novi singl “Brad Pitt” plagijat velikog prošlogodišnjeg hita Stereo love:

-Pesma koja ne sliči na nešto, verovatno ne valja. Sve je već izmišljeno u svetu. Sad su sve pesme u toj modernoj produkciji, tako da ih i moja prati, ne melodijski, nego produkcijski”.

“Brad Pitt”, za kojeg će uskoro snimiti i spot, samo je jedna od pesama koje će objaviti na svom novom albumu, najavljenom za oktobar ove godine. U emisiji je otkrila da je napisala pesmu radnog naslova “Ostavljena”, a otkrila je i kako bira pesmu umesto glume, dijamante umesto zlata, jahte umesto jedrilica, Lady Gagu umesto Adele, pse umesto mačaka, rock umesto folka, mobilni umesto Facebooka, a jedina nerešena dilema je ostala botoks ili operacija. Tu se Seve zadržala na “ili”.

Reklame

Ostavite komentar