Skandal: Jelena Karleuša zabranjena na TV Pink

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 28 Jun 2011

Posle spekulacija u vezi s “bojkotom” hrvatske RTL nastupa Jelene Karleuše a tokom prenosa finala “Velikog brata”, ova pevačica se našla i na udaru RTV Pink.

Naime, negde oko tri izjutra na FB strani popularne blondine, koja se sve više i društevno-politički angažuje objavljen je status sledeće sadržine:
- Pink televizija je skinula snimak pesme “Nova religija/Plava Šeherezada”, sa Jutjuba, koji je za manje od 24 časa imao više od 100. 000 pregleda. Njihovo “delo” govori više od 1000 reči. Nisam razočarana, jer je i ovo način da SVI vide kako se “udara” na mene… sa svih strana – napisala je Jelena Karleuša na svom FB “zidu”.

U komentarima njenih, pretpostavljamo, prijatelja i fanova, pronašli smo sledeći postavljen pre nekoliko časova:
- Taj uklonjeni snimak je i dalje na www.karleusa.com – ažurirajte sajt,
i kada smo otišli na isti, videli da je snimak zaista uklonjen, u šta se možete i uveriti putem fotke koju smo skinuli sa sajta.

S druge strane, snimak Karleušinog nastupa u “VB” na TV Pink, još egzistira na Jutjubu, ali su ga postavili neki drugi «portali» mahom, obožavalaca JK kao ovaj potpisan kao «karleusafan».

Naravno, pokušali smo da vidimo u čemu je problem i zašto je uklonjen snimak JK i kontaktiram Jelenu Karleušu, njenog pr menadžera Zorana Birtaševića, kao i Tanju Vojtehovski, podpredsednicu Pink Medija Grupe zadužene za odnose s javnošću, ali nam se niko od njih nije javio. Možda im je bilo suviše rano? Da li je možda snimak uklonjen, jer je inače zabranjeno postavljanje bilo kakav sadržaja sa TV na Jutjub? Ako jeste, kako se onda postavlja, bez ikakve kontrole i da li TV stanice imaju pravo da traže da se on ukloni? Ili je možda u pitanju neka “teorija zavere” uperena protiv lika i dela JK?

Reklame

1 komentar

  1. marko said on 28/06/2011 at 15:28

    Treba svuda zabraniti ovu spodobu!

Ostavite komentar