Skandal Milana Stankovića: Objavio pesmu bez dozvole i otišao na TV Prvu

Izvor: Press online
Postavljeno 02 Jun 2011

Skandal – Pevač ponovo otpočeo rat sa čelnicima „Granda”, za koji je i dalje vezan ugovorom! U tajnosti je snimio singl „Perje”, pustio ga na internet i odlučio da se prvo pojavi kod Ivana Ivanovića na TV Prvoj umesto na Pinku kod Ognjena Amidžića

Mladi pevač je prvobitno trebao da gostuje kod Ognjena Amidžića na Pinku, ali se u poslednjem trenutku predomislio.

Milan je godinu dana odbijao nastupe koje mu je zakazivao „Grand”, ali sada je odlučio da se vrati na scenu novim singlom, o čemu čelnici njegove matične kuće nisu bili obavešteni. To nam je potvrdio i Žika Jakšić, glavni producent „Granda”.

- Nisam čuo pesmu i ne znam da je ona uopšte objavljena – rekao nam je na početku razgovora Žika i seo za kompjuter kako bi se uverio u naše tvrdnje.

- On je i dalje pod ugovorom sa „Grandom” i nisu tačne priče da prelazi u „Siti rekords”! On ima pravo da u privatnoj režiji uradi pesmu i postavi je na internet jer je to njegova privatna stvar, ali nema pravo da pesmu izda za drugu diskografsku kuću dok ne raskine ugovor sa nama – kaže Žika, i pošto se uverio da je pesma „Perje” postavljena na Jutjub, dodao:

- Vidite, nigde ne piše da je Milan postavio ovu pesmu. Mogao je bilo ko da dođe do demo snimka i da je stavi na net. Nećemo ulaziti u raspravu niti ćemo dizati tenziju oko celog slučaja, ali su vrata „Granda” Milanu i dalje otvorena – kaže Jakšić.

Žika nije želeo da komentariše zvanično saopštenje koje je u sve redakcije stiglo sa Prve srpske televizije, a u kome se navodi da će Milan Stanković večeras biti gost Ivana Ivanovića i premijerno izvesti novi singl.

- Ukoliko do toga dođe, videćemo šta ćemo da radimo, ali do tada ne želim da dajem bilo kakav komentar. To su sada samo hipoteze i nagađanja, pričaćemo ako se stvarno pojavi kod Ivanovića – bio je kategoričan čelnik „Granda”.

Iako je jedan od razloga koje je Stanković navodio kao neslaganje sa matičnom kućom bio narodna muzika koja se promoviše u njoj, nova pesma plavog čuperka upravo je urađena kao dobra balada narodne muzike, dok pozadinu pesme prati i nova slika ovog miljenika tinejdžerki „okovanog” u perje.

Milan Stanković u toku jučerašnjeg dana nije odgovarao na naše pozive.

Reklame

Ostavite komentar