Skandal na pomolu: Jedan po jedan pevač napušta Grand produkciju

Izvor: bezzabrane.com
Postavljeno 15 Jun 2011

Dok sa „Grandove“ scene blešti glamur, u „bekstejdžu“ najveće muzičke kuće u Srbiji nije ni blizu tako bajkovito. Naime, produkcija Saše Popovića ostala je bez brojnih ekskluzivaca.

Među prvima nogu je povukla Dara Bubamara, koja se prošle godine žestoko sukobila s prvim čovekom „Granda“, nakon čega je izdala album bez njegove podrške. Ovog proleća njena „Galama“ odjekuje širom zemlje, ali i dijaspore, iako Novosađanka već duže vreme nije ni privirila u „Grand paradu“ ili „Grand šou“.

Gde je stala Dara, produžile su kolege. Indira Radić je album sa duetima promovisala izvan okrilja matične produkcije, a njen novi solo „projekat“ objaviće „Gold“. Maja Marijana izdala je dva singla, koja nije ni nosila u „Grand“ na preslušavanje. Zorica Brunclik je izlazak novog albuma najavila u izdanju „Siti rekordsa“, baš kao i Aca Lukas i Ana Kokić. Haris Džinović je pretposlednji kompakt disk izdao za „Grand“, ali ne i aktuelni. Razlog – Saša Popović i ekipa nisu želeli/hteli/imali da mu plate koliko je tražio!

Nezavisno od najmoćnije diskografske kuće u zemlji, dva singla objavila je i Stoja, nekada najtiražnija „Grandova“ pevačica. Folkerka ne mari za priče da su njeni albumi već pre nekoliko godina postali neisplativi i svoje pesme promoviše na internetu i na televiziji, a kajmak ubire na tezgama.

S obzirom na to da su kuću, čiji su suvlasnici, pored Popovića, Lepa Brena i njen suprug Slobodan Živojinović, još ranije napustili Usnija Redžepova, Goga Sekulić, Dona Ares, Nataša Đorđević, Mile Kitić, Marta Savić, Jovana Tipšin, Đani, Jašar Ahmedovski, Sanja Maletić, Neda Ukraden, Jelena Broćić… postavlja se pitanje od čega, uopšte, živi „Grand“?! Od „Zvezda Granda“, jer produkcija ubire prihod od SMS glasanja, kao i od nastupa mladih pevača.
Ipak se okreće!

Reklame

1 komentar

  1. MladenBg said on 16/06/2011 at 08:43

    Imaju Brenu i njen metak sa posvetom! Vidi se da je i ona izgubila kompas, pa krenula da se skida u “zanosu labudove peme”! Vrlo degutantno, posebno sto je jasno da se parama ne moze sve kupiti! Hvala bogu ima foto shop pa jos moze da se razmece dobrim izgledom, ali zena definitivno izgleda mnogo starija nego sto jeste… a to govori o tome sto sam rekao, sreca se ne moze kupiti novcem! Pa neka skupe opet Slatki greh i neka pevaju… rimejk Cacak… cacak…….sumadijski rokenrol……. jer gramzivost se “placa” zasigurno!

Ostavite komentar