Skandal: Vendi se tuče po vašarima

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 30 Jun 2011

Vesna Vukelić Vendi poznata je po tome što pravi dobru atmosferu pod šatorom, ali izgleda da će ostati i zapamćena po tuči u kojoj je nedavno učestvovala, kada je u Belanovcima pesnicom nabola lokalnu pevačicu.

Naime, kako Alo! saznaje od izvora bliskog pevačici, Vukelićeva je pevala u ovom selu zajedno s Erom Ojdanićem i lokalnim bendom. U trenutku kada je trebalo da zapeva Vendi, pevačica iz benda pokazala joj je srednji prst.

- Pevala je nedavno na vašaru s Erom i još nekim bendom. Pošto je šator bio poluprazan, Era je najavio Vendi kako bi napunili malo prostor. U trenutku kada je Vesna ustala i prišla pevačici da uzme mikrofon, ova joj je iz čista mira pokazala srednji prst. Vendi je poludela i nabola je pesnicom u glavu. Pevačica se od jačine udarca srušila na pod i preko nje je pala stolica, a Vendi je uzela mikrofon i počela s Erom da peva „Mercedes“, ne poklanjajući mnogo pažnje jadnoj devojci koja je neko vreme ležala na podu – priča dobro obavešteni izvor blizak Vukelićevoj.

Ona je potvrdila celu priču.
- Istina je! Mene su ljudi tamo zvali da bih napunila šator. Njoj sam samo dala sledovanje koje je zaslužila. Bitno je da su gazde, kao i moja publika, bile prezadovoljne sa mnom i mojim nastupom – rekla je Vukelićeva.

Reklame

Ostavite komentar