Šon Pen u vezi sa Garsel Buve

Izvor: SrbijaNet
Postavljeno 16 Jun 2011

Holivudski glumac Šon Pen (50) našao je novu devojku, ni mesec dana posle raskida sa koleginicom Skarlet Johanson, preneli su američki tabloidi.

Vest o raskidu oskarovca i lepe Skarlet potvrdio je njegov PR, nakon što je na Kanskom festivalu Šon viđen u društvu različitih lepotica.

Neposredno po završetku festivala doskorašnji par je fotografisan zajedno na dodeli „Guys Choise Awards“, ali zajednička fotografija nije značila oobnovu romanse, jer je Šon ubrzo po povratku u Ameriku viđen sa tamnoputom glumicom Garsel Buve.

Garsel i Šon su viđeni u „Sunset Tower“ hotelu i Los Anđelesu, ali njihovi portparoli nisu želeli da komentarišu taj izlazak.

Buve (45), koja je poreklom sa Haitija, posetila je Njujork ranije ove godine, kada je Pen nagrađen zbog humanitarne pomoći Haitiju. U stravičnom zemljotresu koji je pogodio ovu zemlju, glumica je izgubila jednog člana porodice, a i sama je bila angažovana na pružanju pomoći razorenoj zemlji.

Garsel iza sebe ima dva braka i troje dece, a poslednji brak se završio nakon što je supruga uhvatila u preljubi, a Pen je pre veze sa Skarlet bio u braku sa Madonom i Robin Rajt.

Reklame

Ostavite komentar