Spremna bina za Ejmi Vajnhaus

Izvor: Blic.rs
Postavljeno 16 Jun 2011

Ulaznica za koncert Ejmi Vajnhaus i Mobija još ima i možete ih kupiti na blagajni Beogradske arene, Bilet centra, u tržnom centru „Ušće” i širom Srbije putem lanaca knjižara „Vulkan” i „Delfi”. Prodavaće se i pred sam događaj, i to na dva punkta – kod zoološkog vrta i kluba „Underground”.

- Prednja strana bine široka je 52 metra, 30 tona su teški balasti koji drže konstrukciju. Bina odoleva svim vremenskim uslovima, svaki deo opreme je prikovan za zemlju, a na konstrukciju od osam kači se oprema od 14 tona. Rasvetnih uređaja ima 232 i svi su programirani. Zvuk se radi u dve faze kako bi pokrio ceo teren jednako: i na bini i napred i pozadi – kaže Sagor Mešković ispred organizacije koncerta, produkcijske kuće „Avalon”, koja na ovom projektu radi sa preko 30 firmi.
Na turnejama Mobija i Ejmi Vajnhaus rade još 22 inostrane firme. Na realizaciji projekta radi između 1.200 i 1.400 ljudi, a radi se o najvećem scenskom i koncertnom događaju ne samo u regionu već i u Evropi, posebno zbog činjenice da koncertom u Beogradu Ejmi počinje svoju turneju.
Večeras će se obaviti tehnička proba svetla, a na ovom događaju očekuje se više od 20.000 posetilaca, od čega oko 3.000 dolazi iz inostranstva, i to ne samo iz zemalja u regionu već i iz Evropske unije.

Reklame

Ostavite komentar