Šta kažu “zvezde” o razvodu Goce i Ivana

Izvor: smedia.rs
Foto: Svet.rs
Postavljeno 30 Jun 2011

Iako oboje tvrde da se u njihov brak nije umešao neko treći, Goca Tržan i njen još uvek zakoniti suprug Ivan Marinković imali su mnogo problema zbog njegove ljubomore, tada bezrazložne… Astrolog saradnik portala Smedia.rs Vladimir Vlajić tvrdi da je Ivan umnogome uticao na raskol u njihovom odnosu…

Goca nikad nije skrivala svoje atribute ...

- Vidi se neka vrsta inata u poslednja dva meseca od strane Ivana prema Goci. U to vreme je ona dosta putovala, naročito su naglašena putovanja „preko velike vode ili ostrvske zemlje“. Poznanstvo sa mlađim muškarcem na tom putu, pokrenuto je kroz aspekte prijateljstva, a u Ivanovom horoskopu se vidi pojačana ljubomora baš u to vreme. Sasvim sigurno da je njegova želja da „nešto uradi i skrene pažnju na sebe“ dovela do velikog raskola u njihovom odnosu. Uz sitne probleme u komunikaciji koji su učestaliji u poslednjih sedam meseci, ovakav Ivanov potez je kap koja je prelila čašu i pokrenula lavinu teških reči sa obe strane, kaže Vladimir Vlajić, astro savetnik.

- Goca Tržan je dupli Rak i odmah se vidi njena privrženost porodici, ali i vrlo temperamentan karakter. Iako je vidimo kao nasmejanu i veselu, njena prava priroda je potpuno drugačija. Uvek strahuje od mogućih problema i promena, trpi i pravi kompromise do poslednjeg trenutka. Impulsivnost jeste deo njene ličnosti, ali je to vremenom naučila da kontroliše, kao i da svoje emocije pokazuje na adekvatan način. Ovo joj je godina „novih početaka“ kroz brze promene koje ne može da iskontroliše, naročito od maja meseca 2011. godine. Ivanu je ovo godina u kojoj će imati dosta finansijskih gubitaka i susrete sa javnim institucijama. U svemu tome će imati izvesnih „srećnih okolnosti“ zbog boravka Jupitera u njegovom znaku Bika. Ponekada vrlo distanciran, ne suviše emotivan, sasvim sigurno želi da se izbori za svoje mesto u porodici. Vrlo teško prihvata dominantnu ulogu Goce u njihovom odnosu, ali ga je lična nesigurnost dovela do pada, kaže Vlajić i dodaje:

- Sasvim sigurno oboje žele da zaštite ćerkicu, pred kojom je svetla budućnost. Lena će vrlo brzo odrasti i imati isuviše ozbiljne stavove za jednu devojčicu. Ne verujem da će krenuti stopama roditelja. Uz svoje sjajne fizičke karakteristike, Lena će se ipak baviti pravom ili poslovima PR-a.

Reklame

Ostavite komentar