Švarcenegerova ljubavnica odlučila da sve ispriča javnosti

Izvor: medio.rs
Postavljeno 14 Jun 2011

Mildred Baena (50) je dve decenije radila za Arnolda Švarcenegera i Mariju Šrajver kao domaćica, i pomagala oko njihove dece. Sa Terminatorom je imala kraću aferu u porodičnoj kući, iz koje je rođen Džozef, koji sada ima 13 godina, a Mildredin muž mislio je da je on dečakov otac.

“Nisam ga dovodila u kuću svojih poslodavaca. Počela sam tek kada je poodrastao. Već od prvog puta kada je došao u njihov dom, posluga je počela da ‘šuška’ kako Džo liči na Arnolda”, počela je svoju ispovest Mildred.

“I Marija je primetila da nešto nije u redu. Nekoliko puta me je pitala da li imam nešto da joj kažem, a ja nisam to mogla da prevalim preko usana. Na kraju me je otvoreno pitala – da li je Arnold Džoov otac? Pukla sam. Plakala sam na sav glas, ponavljala da jeste i da mi je žao, i pala na kolena”, priseća se ona.

“Marija je takođe počela da plače. Zagrlila me je, rekla mi da ustanem, podigla me je sa poda. Rekla sam joj da ću odmah otići, bližila mi se penzija, ali je ona insistirala da ostanem do posle praznika”.

“Džou nisam imala snage da kažem, rekla mu je baka. Rekao je da je ‘kul’ što mu je Arnold otac”…

Mildred nikada nije lično Švarcenegeru rekla da je njen sin njegovo dete.

“Pretpostavljam da mu je Marija rekla. Ne znam kako je reagovao. On je dobar čovek, i sigurna sam da pati. Voli Mariju, i nadala sam se da će uspeti da očuvaju brak”, rekla je ona.

Reklame

Ostavite komentar