Sve spremno za koncert Ejmi i Mobija

Izvor: 24sata.rs
Postavljeno 09 Jun 2011

Sve se odvija po planu za koncert koji će Ejmi Vajnhaus i Mobi održati 18. juna na Kalemegdanu. Organizatori kažu da se Ejmi ozbiljno priprema za beogradski koncert kojim će početi turneju, a isto važi i za njene fanove – do sada je prodato 11.000 karata.

Program počinje već u 18 sati sa nastupom DJ Selectera iz Italije, a pored njega nastupiće i poznati regionalni bendovi Elemental iz Hrvatske, Zemlja gruva iz Srbije i “Bei The Fish” iz Makedonije.
- Posle njih nastupaju zvezde ovog svojevrsnog festivala – Mobi i Ejmi Vajnhaus. Njihovi nastupi neće biti festivalski već koncertni. U Beogradu će predstaviti nove koncepte svojih koncerata, a čućemo i nove pesme – najavio je Boban Miloševski, direktor “Avalon produkcije” koja organizuje koncert.

Ejmi i Mobi će imati probe dan pre koncerta, kao i 18. juna, a bina na kojoj nastupaju biće identična onoj na glavnom stejdžu Egzit festivala.Tačna satnica koncerata će biti objavljena početkom naredne nedelje, a organizatori kažu da su zadovoljni prodajom karata.

- Deset dana pre nastupa Ejmi i Mobija prodato je oko 11.000 karata što je odlično, tako da očekujemo preko 20.000 ljudi, koji će doći iz celog regiona, pošto imamo potvrde da se u gotovo svim zemljama u okruženju prodaju karte – kažu iz organizacije.

Karte po cenama od 3.300 dinara za parter 2, 3.800 dinara za parter 1 i 4.500 dinara za Fan Pit, prodaju na blagajni Beogradske arene, Bilet centru na Trgu republike, Šoping centru Ušće, kao i širom Srbije putem lanca knjižara „Vulkan“ i „Delfi/Laguna“.

Reklame

Ostavite komentar