Sve spremno za koncert Zdravka Čolića

Izvor: Novosti.rs
Postavljeno 20 Jun 2011

Dok desetine hiljada obožavalaca s nestrpljenjem očekuju subotu i veliki koncert Zdravka Čolića na Ušću, jedna od najvećih muzičkih zvezda ovog podneblja u tišini vojvođanske ravnice i Palićkog jezera puni baterije i sa bendom vežba i priprema repertoar.


Uigrana ekipa vrsnih muzičara, u opuštenoj ali radnoj atmosferi i u ponedeljak je zvučala kao da istog trenutka može na scenu. Imaju samo jedan “problem”, više je hitova nego što trajanje koncerta dozvoljava.

- Dosta pesama želimo da uvrstimo u repertoar, ali to je nemoguće jer moramo da poštujemo neki vremenski okvir i da se uklopimo u dva i po do tri sata programa – priča Čola za “Novosti” u trenucima predaha između proba. – Biće tu koktel pesama sa novog albuma “Kad pogledaš me preko ramena”, hitova iz sedamdesetih, koje dugo nisam izvodio, kao i mnogih drugih prepoznatljivih hitova. Svesni smo da će uvek biti nekoga ko će biti uskraćen za omiljenu pesmu. Žao mi je takođe što neće biti toliko puno balada jer je prostor takav da iziskuje dinamiku i brži melos.

Reklame

Ostavite komentar