Trač ili istina: Milena i Nemanja se ljubili na aerodromu

Izvor: Press online
Postavljeno 06 Jun 2011

Bivše „zvezde Granda” i učesnici rijalitija „Farma” Milena Ćeranić i Nemanja Stevanović viđeni su u nedelju uveče oko 22 sata kako na beogradskom aerodromu Nikola Tesla razmenjuju nežnosti, naočigled mnogobrojnih prolaznika.

Naime, kako Press saznaje od izvora koji se zatekao na licu mesta, Milenu je prilikom izlaska iz aviona na aerodromu sačekao Nemanja, koji ju je poljubio strasno, a zatim pomogao oko prtljaga. Iako njih dvoje tvrde da su okončali dvogodišnju vezu, prema rečima našeg sagovornika koji je želeo da ostane anoniman, delovali su veoma zaljubljeno.

- Kada sam izašla iz aviona, primetila sam pevačicu Milenu, koja je bila u sivim pantalonama, beloj košulji, sa puštenom kosom, kako uzima torbu i kreće ka izlazu – otkriva naš izvor.

- Napolju ju je sačekao Nemanja, koji ju je poljubio, pa sam pomislila da su se njih dvoje pomirili. Nakon strasnog poljupca i zagrljaja primetila sam da su otišli u pravcu njegovog automobila ‘audija A6′ sive boje, koji je bio blizu parkiran. Ubacili su njen kofer u auto, a za to vreme non-stop su se smejali i pričali – zaključuje naš dobro obavešten izvor.

Reklame

Ostavite komentar