Trač ili istina: Veza Milana i Severine se polako raspada

Izvor: Kurir
Postavljeno 09 Jun 2011

Iako najavljuju odlazak pred oltar, Severina Vučković i njen verenik Milan Popović, čini se, svakoga dana sve su dalje od toga. Par se krajem prošle nedelje žestoko posvađao u omiljenom pevačicinom restoranu u centru Zagreba, a nimalo prijatnu situaciju izazavala je prijateljica atraktivne Dalmatinke. Zapravo,  Severinina ljubomora.

- Seve i Milan su sedeli u restoranu kad je njihovom stolu prišla njena stara drugarica. Milan joj se ljubazno obratio i ponudio da im se pridruži na ručku. Devojka se zahvalila, udaljila se, a onda je nastala drama. Severina je bukvalno urlala na Milana zbog njegovog gesta: „Gmazu, kako se to ponašaš?! Imaš li imalo srama?!“ On je pokušavao da je smiri dok je histerično mahala rukama i vikala. Ostali gosti restorana samo su zabezeknuto gledali Severinin izliv ljubomore – otkriva sagovornik Kurira koji se zatekao na licu mesta.

Pevačica je ubrzo ustala i besno izašla, a Popović je ostao za stolom i zamišljeno sedeo još nekih pola sata. Hranu više nije ni taknuo.

- Ma, pišite šta hoćete, ne zanima me! – vrisnula je Seve kad su je pozvali i spustila slušalicu.

Pred oltar ili ne? Pitanje je sad.

Reklame

Ostavite komentar