Trač ili istina: Zlata i Peja ponovo u vezi !?

Izvor: bezzabrane.com
Postavljeno 22 Jun 2011

Poznati voditelj od noćas ne može da živi od telefonskih poziva! Zovu ga prijatelji iz svih delova sveta i čestitaju mu pomirenje sa bivšom suprugom Zlatom Petrović.

Jeste da u svadji već godinama nisu, ali izgleda da se Peja ponovo žestoko zagrejao za bivšu i ne skida zaljubljeni pogled sa nje.

Naime, u sinoćnoj emisiji „Peja šou“ na „DM SAT“ telreviziji, Pejin gost je bila Zlata. Pevala je Zlata Peji pesmu: „Bolje da vodimo ljubav nego svađu“, Peja je vragolasto najavio da će njih dvoje zanoćiti zajedno i sve tako… Mnogi su zaključili da je to najava venčanja bivših supružnika! Uz sve to, Peja ovih dana renovira kuću u Mirijevu, koju je izdavao proteklih godinu dana. Pošto mu je Zlata u komšiluku, koristi svaku priliku da pripomogne majstorima, a bivšu pita za savet…

”Sve je moguće, Zlata je žena i po, nema joj ravne! Zašto da se ne venčamo ponovo? Razvedosmo se pre mnogo godina, a ja bolju i lepšu ne nadjoh. Kuću renoviram jer je deset godina u istom stanju. Ako već dovodim staru ženu, bar da mi kuća bude kao nova! U ovoj sezoni razvoda, svadja, pljuvanja po novinama i svakojakih prepucavanja, zašto da mi ne pevamo drugu pesmu?”, kazao je Peja za portal pulsonline.

Reklame

Ostavite komentar