Treće izdanje knjige “Bez daha” Ivane Stanković ulazi u štampu

Fotke postavljene 10 Jun 2011


Jedna od naših najuspešnijih manekenki svih vremena, odnedavno i voditeljka šou programa “Prvi srpski top model” i pisac knjige “Bez daha”, Ivana Stanković sa velikim uspehom promoviše svoj litererni prvenac širom Srbije, ali i Republike Srpske.

Posle više nego uspešnih promocija u Beogradu i Novom Sadu, Ivana je u sredu, 8.6. bila gošća bibilioteke “Filip Višnjić” u Bijeljini, na poziv direktora Jovana Cvjetkovića, a promociji je prisutvovalo blizu 400 ljudi, uprkos velikom nevremenu koje je zahvatilo Semberiju. Ivana je tada više od sat i po davala autograme, a to će učiniti i večeras u Nišu. Naime, ona je gošća u knjižari “Delfi” u Voždovoj 4, od 18.30 gde će potpisivati knjigu u okviru manifestacije “Noć knjige” koju organizuje izdavačka kuća “Laguna”.

Lepa vest je i da je pre par dana u štampu otišlo i treće izdanje knjige “Bez daha”, što govori u prilog činjenici da su čitaoci itekako prepoznali iskrenu emociju kod Ivane, koja je verno prenela i lepe i manje lepe trenutke iz svoje dvadesetogodišnje karijere.

Izvor: Svet.rs


Pogledajte fotografije

(procitajte komentare drugih ili ostavite svoj komentar)

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 1 od ukupno 3 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 2 od ukupno 3 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 3 od ukupno 3 slika.

1 komentar

  1. glupača said on 12/06/2011 at 10:01

    kako treće izdanje može da ode u štampu? valjda iz štampe može da izađe treće izdanje. razmislite malo.

Ostavite komentar