Udaje se Ivana Jordan

Izvor: Novosti.rs
Postavljeno 01 Jun 2011

Poznata kantautorka Ivana Jordan izgovoriće sudbonosno “da” ovog meseca. Poznata pevačica, koja neguje kvalitetnu pop muziku sa etno i rok motivima, udaće se za svog izabranika Dušana Antonijevića, direktora sektora za unapređenje proizvodnje u Evropi i Africi u kompaniji “Koka-Kola”.

Mada se poznaju još od detinjstva i bili su dobri drugari, ljubav ovo dvoje zaljubljenih golupčića planula je tek pre dve godine. Ipak, kada ih je pogodila Amorova strelica, nije im trebalo mnogo da bi shvatili da su suđeni jedno drugom, tako da je Ivana bila zaprošena na romantičan način, uz violinu, za doček Nove godine.

- I danas se naježim kada se setim trenutka kada su moje drugarice iznenada ušle sa violinama i zasvirale nam na uvce – kaže za “Novosti” Ivana Jordan. – Sedeli smo kod kuće, nismo hteli da idemo u provod, a onda me je Dušan oduševio kada je kleknuo na kolena uz zvuke violine. U početku smo planirali da to bude intimno građansko i crkveno venčanje, ali vremenom smo odlučili da naš najsrećniji dan podelimo sa dragim ljudima. Nikada nisam razmišljala o svom venčanju, oduvek mi je bilo najvažnije da osoba sa kojom ću se zakleti na večnu ljubav bude pravi momak, a Dušan to jeste. I on deli moje mišljenje.

Ivana nije izabrala klasičnu venčanicu za svadbu, ali kaže da se na prvi pogled zaljubila u jednostavnu belu haljinu, koju je pazarila u inostranstvu.

- Interesantno je da sam poslednji album “Tango među zvezdama” promovisala u beloj haljini, čime sam, možda, prizvala divan dan, tako da, devojke, vodite računa koje haljine nosite – kaže kroz osmeh Ivana, koja ljubav sa Duškom opisuje kao tinejdžerski film. – Uvek se smešim kada pričam o nama, jer smo bili drugari, a onda smo počeli češće da se viđamo i prijateljstvo je preraslo u ljubav. Cenim da je oduvek među nama bilo hemije, ali da smo čekali pravi momenat. U pravu su oni koji kažu da najlepše ljubavi nastaju iz prijateljstva. Odlično se poznajemo i potpuno smo otvoreni jedno prema drugom, tako da imamo divan odnos, sa lepim i onim manje lepim stvarima.


Reklame

Ostavite komentar