Veliki Brat: Marijana Čvrljak ne može bez seksa

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 09 Jun 2011

Pre nego što su se Marijana i Nemeš ponovno prepustili strastima, Šibenčanka je priznala da jednostavno ne može bez seksa.

seks Nemeša i Marijane

Naime, Marijana je pre odlaska u krevet šapnula Nemešu kako bi ona stalno, poput životinje, a on joj je odgovorio: ‘Meni to pričaš?!’ Ali, nisu svi oduševljeni Marijanom poput Nemeša. Nakon što joj je iskočio herpes na usnama, našla se na meti Soraje i Duška. Soraja je podbadala Marijanu kako je dobila herpes jer se tajno ljubila s nindžom. Duško, koji je tek tada uočio herpes na Marijaninim usnama, upozorio ju je da s njim može razgovarati samo ako obriše usta jer su joj ‘kaljava’. Nirmal je stao u Marijaninu obranu i rekao Dušku kako mu je bolje da ćuti ako nema što pametno reći. Vidno iznervirana Marijana Duletu je, poštujući njegove godine, rekla da je stari glumac i da je jako bezobrazan.

Reklame

3 komentara

 1. marina said on 21/06/2011 at 18:02

  strasno,devojka je gadna!razocarala sam se u nedelju sto nije ona ispala jer mi nije jasno ko moze da glasa za osobu koja ima kuci muza i dete maloletno a to radi ispred kamera i jos daje sebi za pravo da komentarise ostale ukucane,da moralise i osudjuje????mnogo je gadna ali stvarno gadna.Da budem iskrena ni Bojana nije bila zanimljiva ali kada se pogleda realno barem je na svom mestu i opravdala je svoje reci.
  NE MOGU DA NE PITAM:SRBIJO ZAR SMO DOZVOLILI DA TAMO NEKA K…. IZ SIBENIKA IZBACI POSTENU DEVOJKU?????

 2. dr said on 05/07/2011 at 22:58

  Marina ti si pukla,ti si pacenik.zao mi je sto sam slucajno naletio na ovu stranicu ali sam jednostavno morao da komentarisem tvoj komentar.ti si umno poremecena osoba.eto toliko.pozdrav

 3. slobodan said on 08/07/2011 at 10:27

  Bravo Marijana.
  Ti si originalna i na tome ti čestitam.
  One ribe koje morališu a uvukle bi se u krevet muškarcu kad bi bile sigurne da neće znati koje su su 100% puta gore kurve.Ovaj svet će valjati kad budemo pričali ono što mislimo i kad budemo govorili ono što osećamo a sve do tada niš…

Ostavite komentar