Veliki Brat: Nemeševi roditelji bili u Kući

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 20 Jun 2011

Nemeš je bio u šoku kada je video svoje roditelje u kući. Svo troje su bili vidno uznemireni, posle toliko vremena dobili su priliku da razgovaraju. Nekoliko puta se kroz priču provlačilo to kako ga čekaju da se vrati kući i kako će sve biti u redu. Ali ni mama ni tata mu nisu ništa rekli za Marijanu.

“Čekamo te da se vratiš, čeka te tvoj život onakav kakvim si ga ostavio!” – ponavljali su. Da li je to značilo da baš i ne žele Marijanu u Nemeševom životu?

Otac mu je pomenuo da su planirali putovanje u julu, a on je rekao: “Sačekajte da vidim, imam toliko toga da uradim kad izađem, pričaćemo o svemu tada.”

Nemeš je jedva mogao da sklopi rečenicu, ali na sve što su oni rekli imao je diplomatske odgovore: “Videćemo šta će biti. Samo znam da će se sve srediti.”

Veliki Brat je večeras iznenadio i Duleta, Doveo mu je ćerku i kada je video Dule se rasplakao od sreće.Nije mogao da prestane da je dodiruje i govori joj da je voli. Pričao joj je kako je dobro i kako mu se sviđa kuća.Ćerka mu je rekla da je ponosna na njega i da joj je drago što je dotle stigao.

Reklame

Ostavite komentar