6.000 razloga zbog kojih Nataša Bekvalac prekida odmor

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 18 Jul 2011

Pevačica Nataša Bekvalac prekinula je odmor kako bi u Vrnjačkoj Banji održala koncert i za ovaj nastup dobila honorar od čak 6.000 evra!        

Pop pevačica Nataša Bekvalac prekinula je odmor u Beču kako bi u subotu uveče u Vrnjačkoj Banji održala koncert, i za ovaj nastup navodno je dobila honorar od čak 6.000 evra! Ipak, mnogi od njenih obožavalaca nisu bili zadovoljni nastupom.

Očekivalo se da će na njen nastup doći par hiljada fanova, ali broj onih koji su kupili ulaznicu nije uspeo da dosegne ni hiljadu, piše Blic.

Nastup poznate Novosađanke bio je zakazan za 23 časa, ali se pevačica na bini pojavila sa gotovo sat vremena zakašnjenja, što je iznerviralo veliki broj okupljenih. Iako je zvanični deo koncerta odradila profesionalno, pevačica ni najmanje nije bila raspoložena za druženje i fotografisanje sa fanovima, a odbila je i da daje bilo kakve izjave za medije.

Zanimljivo je da se za ovaj nastup Bekvalčeve u banji znalo dosta unapred, iako je pevačicin predstavnik za štampu potvrdio da će ona ostati u Beču do kraja vikenda. Nataša je u Beč otišla zbog nastupa u tamošnjoj diskoteci, ali i kako bi obavila poslednju kupovinu pred odlazak na čuveno ostrvo Ibicu, na koje planira da otputuje sa svojom sestrom Kristinom.

Odmor na Ibici treba da posluži sestrama da se odmore od pritiska javnosti kome je Nataša bila izložena prethodnih meseci zbog razvoda od vaterpoliste Danila Ikodinovića.

Reklame

Ostavite komentar