Agonija Milana Stankovića i dalje traje

Izvor: vesti-online.com
Postavljeno 27 Jul 2011

Milan Stanković (23) još uvek nije razrešio spor sa Grandom, zbog čega nije nastupao više od godinu dana, ali, uprkos svemu, nema nameru da se povuče s estrade. Probleme je, kako kaže, rešavao tako što se držao po strani, bez ijednog napada, dok je istovremeno trpeo mnoge udarce.

- Gnušam se podmetanja, spletkarenja i ispod časti mi je da bilo šta radim krišom dok se stvari ne razreše. Predugo sam čekao, a nisam naišao na spremnost druge strane u sporu da se stvari raščiste na ljudski i dostojanstven način.

Ipak, očigledno je da je ovo moj životni poziv, da sam rođen za scenu. Do problema sa Grandom je došlo zbog sujete i demonstracije sile, ugrožavanja mojih osnovnih ljudskih prava – kaže Milan, odbijajući da kaže od čega je živeo prethodnih godinu dana s obzirom na to da nigde nije pevao.

- U tuđi krevet i novčanik se ne zaviruje. Moje bogatstvo nije u novcu, već u porodici koja je stub moje ličnosti, pa i moje egzistencije. Novac je češće izvor problema i zla, nego zadovoljstva. Nikada nisam bio bogat. Kad više zaradim, više trošim i obrnuto. Iskreno se nadam da je krajnje vreme da ljudskost progovori, a u međuvremenu ću nastaviti da se ozbiljnije bavim komponovanjem – kaže Milan Stanković i dodaje da se nada da će novi album objaviti do kraja godine.

Reklame

Ostavite komentar